Kwaliteit & Zorg

Medicijnverstrekking is ons vak en onze passie. U kunt van ons dan ook de hoogste kwaliteit, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid verwachten. Daarnaast bieden wij u ook een uitstekende service.

Zo hebben apotheken Reynaert en Nobel een gezamenlijke gratis bezorgdienst,een uitkomst als u slecht ter been bent of om een andere reden niet naar de apotheek kunt komen. Als u bijzondere medicatie gebruikt of u heeft specifieke vragen,dan kunt u gebruik maken van een medicijnconsult.In alle rust kunt u dan in een speciale voorlichtingsruimte met de apotheker overleggen.

Denkt u daarbij aan:persoonlijke begeleiding van onder andere astma/COPD-en diabetespatiŽnten;advies bij het gebruik van oogmedicatie of bij incontinentieproblemen. Ook kunt u bij ons gratis een medicijnenpaspoort aanvragen waarin de medicatie die u gebruikt nauwkeurig omschreven staat.

Het paspoort is nuttig voor een bezoek aan de specialist,bij ziekenhuisopname of als u een verre reis gaat maken.Ten slotte hebben de apotheken Reynaert en Nobel een website waarop allerhande informatie te vinden is.Bovendien kunt u via de website zelf uw bestellingen plaatsen voor herhaalmedicatie en zelfzorgmiddelen.


Apotheek Reynaert | Steenstraat 5/7 | 4561AR Hulst | tel 0114-311156 | fax 0114-321357 | email info@apotheekreynaert.nl